Sowieso de moeite waard

Op donderdag 27 juni neem ik afscheid van GGZ inGeest. Ik kan nog niet echt zeggen dat ik er zin in heb maar ik weet al wel dat het een van mijn beste beslissingen is.

Ik ga zoveel mensen verschrikkelijk missen. GGZ inGeest is een geweldige organisatie met zoveel geweldige mensen om mee te lachen en te streven naar het beste voor patiënten en voor elkaar. Samen bouwen, ook al was dat niet altijd makkelijk en soms zelfs pijnlijk. Uiteindelijk werd ik er altijd sterker van en dat zag ik ook bij de mensen om mijn heen. Er was altijd ruimte voor groei, ruimte voor initiatief en ruimte voor kansen. En daar ben ik GGZ inGeest dankbaar voor!

En toch ga ik weg en is dat een goede beslissing. Want sinds 1 januari 2019 werk ik voor 50% in mijn eigen bedrijf, InTeam Coaching. Juist de kansen, het initiatief en de groei zijn daar sterker. En nog mooier, ik word sterker. Natuurlijk is het spannend om een eigen bedrijf te starten. Maar het is erger om het nooit te proberen. Natuurlijk voel ik me af en toe onzeker over mijn inkomen. Maar het is veel leuker om te vertrouwen. Werken vanuit dat optimisme heeft me in het afgelopen half jaar al zoveel opgeleverd. Alleen al daarom was deze stap sowieso de moeite waard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: