Teamcoaching

Wordt in jouw team alles persoonlijk opgevat? En jij wilt gezonde feedback!! Is er roddel en geheimzinnigheid? En je zou willen dat in jouw team alles bespreekbaar is!! Voelt het als overleven? En je zou willen dat jouw team leeft!! Betekent een besluit in jouw team het begin van gedoe? Terwijl jij zin hebt in gezamenlijke focus!!! Is het in jouw team normaal om te pleasen? En jij verlangt naar energie en verbinding op de gezamenlijke taak!!! Heb je in één-op- één relaties leuke collega’s maar in de groep is het los zand. Of erger er heerst onveiligheid, wantrouwen en angst? Je weet zeker, dit moet anders kunnen!!!

Plezier en Kwaliteit

Het doel van InTeam is rust en veiligheid creëren in teams zodat medewerkers met plezier samenwerken en een hoge professionele kwaliteit de standaard wordt en blijft.

Kwaliteit is hier een professionele kwaliteit van eigen vakmanschap binnen de financiële grenzen. Daarbij is rust geen saaiheid of luiheid. Maar rust vanuit een duidelijke teamidentiteit en keuzes. Veiligheid betekent met behoudt van diversiteit. En plezier betekent het hier-en-nu volledig waarderen. Dat kun je niet alleen maar wel samen. Alleen ga je misschien sneller. Samen kom je verder.

Daarom: Samen werk beter!!

InTeam biedt analyse, coaching en nazorg in verschillende programma’s. Afhankelijk van jullie vraag maken we een programma om jullie coachdoelen te behalen. Daar komen we samen uit.

Referenties

Dit is wat anderen zeggen: “Door je authenticiteit creëerde je de ruimte om eerlijk te zijn. Dat was precies wat ons team nodig had.”

En: “Ik heb Inge meegemaakt als coach in groepsverband en zij is in staat om iedereen aan te spreken. Iedereen krijgt de ruimte en wordt gezien.”

%d bloggers liken dit: