Bedankt GGZ inGeest!!!

Na 11 jaar heb ik vorige week afscheid genomen van GGZ inGeest. Niet omdat ik iets beters heb, nog niet, maar omdat ik zelfstandig ben geworden.

Niet alleen zelfstandige, dat is maar een werkvorm. Meer dan dat, echt zelfstandig! Bijvoorbeeld, nu is mijn flexibiliteit strategisch.  Voorheen kon ik me goed aanpassen. Nu is mijn onzekerheid een instrument. Voorheen verbloemde ik dat met mooie schoenen en hoge hakken. Nu bied ik anderen veiligheid door me kwetsbaar op te stellen. Voorheen beschermde ik mijzelf door me af te sluiten. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik wens iedereen een werkomgeving toe om veel te leren over je vak en over jezelf. Met goede en betrouwbare collega’s, met leidinggevenden die scherp en waarderend zijn in een organisatie waar altijd kansen zijn. Die heb ik gehad en dat is voor altijd een mooie herinnering. 

Dank je wel GGZ inGeest, Laura, Camilla, Suzan, Gert, Heleen, Wildana, Annemarie, Femmy, Angelique, Satish, Jos en Anneke. En alle andere collega’s!!!

Mis jij dat in je werk of bij jouw collega’s? Neem dan contact op!! The best is yet to come.

PHOTO-2019-06-28-16-52-09

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: