Spellingcontrole

Interessant toch?  Iemand die op haar 42ste nog steeds niet weet hoe je dyslexie schrijft? Dislexy? ?

Ik weet niet hoe het komt. Ik weet alleen dat het altijd al zo is. Het grappige is dat ik weet dat het niet klopt, maar ik weet niet hoe ik het moet verbeteren.

Gelukkig kregen we ergens in 1996 WP met spellingscontrole. Ik weet zelfs nog waar ik was, waar ik zat en met wie ik aan een opdracht werkte,  zo sterk was mijn opluchting, toen in me realiseerde dat dit voor mij zou betekenen.

Hoe ik de HAVO heb kunnen afmaken weet ik ook niet. Maar ik had geen HBO diploma gehad als WP niet had bestaan. Die geeft me altijd goede suggesties als ik het niet weet.

Ik realiseerde dit me weer toen ik vanwege de AVG ´Pryvacy´ intypte en dacht, oh ja, het klopt niet.

Inmiddels heb ik vele redders, want na WP kwam Word en Google. Toch is Jezus hierin mijn grootste redder. Vanaf het moment dat ik hiervoor ben gaan bidden, ging dit met snelle stappen vooruit.

Waarom ik met bidden hiervoor ben gestopt weet ik niet want ´pryvacy´ bewijst dat het nog niet is genezen. Het mooiste van het verhaal is dat ik het altijd verborgen heb willen houden. En dan is privacy de trigger om het eerlijk met de buitenwereld te delen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: